Valentýnská paletka stínů Marionnaud / malá paletka

Ahoj,
tak pro změnu jsem se dostala k tomu napsat článek zase o Marionnaud stínech. Jak jsme již psala před Vánoci bylo několik paletek a dalších věcí z limitované Vánočně laděné edice. A kupodivu se tato limitka šoupla o pár měsíců dál a před Valentýnem dorazily dvě nové a náááááádherné paletky. První moje reakce byla : "Mohu je otevřít?" Tak jasně, že jsme mohla a mohla si je prohlédnout a okouknout. První paletka jemná a fakt Nude a druhá trochu odvazovější a barevnější :) Krásné obě dvě :) Odolala jsme a nekoupila si je :D
Kdo si klepe na hlavu? Ano já :D A vy na 100% taky. proč píšu o paletce, které nemám? :D No protože je mám obě dvě :D
Sice jsem si je nekoupila hned první den, ale koupila jsme si je postupně :D Jeden den jednu a druhý den druhou. Ta cena paletek se pohybuje vždy úplně stejně od 400 Kč do 300 Kč. záleží na tom, kterou jste si vyhlédly. Větší jsou dražší a menší levnější. Pak je taky nutné koukat na gramáž :)
Asi raději začneme, protože je toho moc :D Ostatně jako vždy :)

Malá paletka :)

Menší paletka je strašně vtipná :) protože má papírovou košilku :D s nápisem L´amour´a le folie, což je bráno jako název této limitky. Asi :D každopádně paletka má vlastního ochránce :) to jen tak někdo nemá. 
Košilka Líc 
Pod košilkou se Vám ukáže taková trochu FataMorgána :D 
Paletka Líc

Zahrajeme si hru? Najdi 10 rozdílů :D Fajn mám jen jeden. Z lícní strany nejdete jeden rozdíl, ale z rubu najdete ty rozdíly asi dva. Jak na košilce tak na paletce najdete popis produktu. 

Košilka zadní strana 
Barevné Pouzdro - 16x oční stíny, 3x tvářenka, 2x kompaktní pudr, 1x zrcátko. Toto samé tvrzení najdete i na paletce :) Asi bude pravdivé :D Co jsem z obalu a paletky vydedukovala je gramáž stínů 0,9g, tvářenek 2,1g a pudrů 4,5g. Pak se na košilce taky dočtete pro mě velmi vtipné hlášky :D 
VE VZÁCNÉM PŘÍPADĚ NEPŘÍJEMNÁ REAKCE NEPOKRAČUJTE V APLIKACI. 
Být mladá a kupovat si svoje první stíny tak po tomto asi uteču :D 
Košilka a paletka Líc :)
Kdo najde rozdíly :)

Na to, že je obal paletky papír, je poměrně bytelný a praktický, tedy jak pro koho. Řekla bych, že není moc na cestování a vožení a tahání po kabelce. Určitě se odře, potrhá i zničí. Každopádně gumička namísto zavírání je boží :) 
Dobře barevně ladící gumička a plastová forma stínů
Trochu mi vadí, že chybí magnetické zavírání :/
 Nicméně stíny jsou a je to vidět na fotce výše, umístěné v plastovém polotovaru :) jsou tak všechny stejně velké, mají stejný tvar, udržují si konzistenci a jsou chráněné před poškozením. 
Po otevření na mě vykoukla i folie, která stíny chránila před nechtěným narušením stínů. 

Stíny ve formě a ještě chráněné folií 
Na první pohled je vážně moc hezká :) Určitě jsem Vás namlsala na stíny. Ono i sebe jsme se na první pohled nechala zlákat :) Na protilehlé straně velké a musím říct, že poměrně praktické zrcátko, protože se dá dobře využít. 

Co to asi bude :D Zrcátko :) Správně :) jak vidíte poměrně velké a dosti praktické a využitelné :)
No tak celý popis paletky máme za sebou a co asi dál :D Barvičky :) Ano jdeme na ně :) Jak jsme již psala, paletka má 16 stínů.
Všechny stíny pohromadě. Brány podle řad za sebou :)
Snažila jsem se vyfotit swatche tak nějak všechny barvy pohromadě :) Ovšem u velké paletky se mi to nepovede :( 
Každopádně stíny mají máslovou konzistenci ( všechny se šimerem ) a nepráší :) Alespoň ne tak, aby mě to vadilo :) Asi i podle fotky poznáte, že ty nejsvětlejší stíny jsou přibližně všechny z prvních řad paletky 1,2,3,4,8 jsou hodně jemné stíny :) ale jsou hezké, i když to asi není z fotky moc patrné. 

Pro lepší orientaci označení stínů :)

Díle má paletka i pár matných stínů no matných :) Řeknu to lépe :) Stíny se tváří matně, ale matné nejsou, tak jako tak se lesknou :) 7,11,12,15,16 tyto barvičky se tváří, že jsou matné, ale nejsou, lesknou se a mají opravdu skvělou pigmentaci. Za mě stíny super :) Pokud Vás nenapadne míchat na oko první  čtyři stíny tak super :D Ono ty první stíny jsou vážně hodně jemné a podle mě na oku vytvoří něco jako paletka MRL :/ jednu barvu :(

Dále má paletka 3 tvářenky. 
Mám k ním jednu velkou zápornou poznámku. Strašně práší, ale strašně :( Ale barvičky :) ty jsou krásné. Moc se mi líbí hned první barva :) 

Tvářenky a pudry. Jen mě trochu mrzí, že barva tvářenek není lépe vidět. Hlavně ten lesk. 

No a jsme téměř u konce :) Poslední v paletce jsou dva pudry. No pudr já používám již asi několik let stejný a to Dermacol 04 a tyto dva asi určitě nepoužiji. Nicméně jsem je musela zkusit a opět a zase k nim mám spíše zápory než klady. 

Strašně práší. Barvy nic moc. A na fotce to tedy není moc poznat, ale ty pudry mají v sobě flitry. Dosti hrubé, řekla bych, že to je i ten důvod té prášivosti. No ale strašně se lesknou. Dosti nepřirozeně a mít tento pudr na celém obličeji asi nebude nic moc :( No třeba je někdo použije :) Pokud se chystáte jít na večírek za Disco Kouli tak je vaše volba poměrně jasná :D

Tak nějaký závěr :) Co třeba rozloučení :D Nazdar :) Jo a ještě něco. Kdyby se Vám dostala pod ruku, určitě neváhejte a kupte si jí. Sice asi nevyužijete pudry, ale stíny určitě :)

 Mějte se krásně Vaše Sandra 

Komentáře

Oblíbené příspěvky