Makeup Revolution London

Ahoj,
Tak a jsem zase tady :D
Přízrak je zpět :) No dobře přestanu trapčit :D A vrhneme se na to a co tady jde :) Makeup Revolution London měl teď akci pošta zdarma při nákupu nad 500kč. (teď :D asi před měsícem) Tak jsem se konečně odhodlala a koupila si něco :) Ale měla jsem si toho koupit trochu více :D Ale po dlouhém rozhodování jsem si koupila dvě věci a to paletku stínů a tvářenku. No doufám, že se Vám bude moje koupě líbit a že třeba bude tento článek inspirací pro Vás, kteří váháte nad koupi něčeho od MRL.
Koupila jsem si paletku Girl Panic a srdíčkovou tvářenku Iced Hearts. Pravda je, že <3 jsem hodně chtěla a paletka byla spíše dopočtu, ale volila jsem jemné barvy na nahé líčení až jsem vybrala.
No musím říct, že jsem v první chvilce byla nadšená a v té druhé zklamaná a pak zase nadšená a tak nějak si neumím ustálit názor :/ Posuďte samy :)

Paletka Girl Panic

 Líbila se mi na první pohled obalem. Jasně růžová :) Tak to bylo jasné. Doufala jsem trochu, že nápad s papírovým obalem se promítne i do samotné paletky.



Jak je vidět nepromítl se :D Klasika černá a ještě ke všemu lesklá.
+ Balení vypadá hezky
+ Je bytelné

- Vadí mi přehnané popisy na jejím líci. Kdyby neměla popis ještě vespodu byla mnohem hezčí.
 - Paletka se rychle špiní a omaká :(
- Vespodu paletky ta odporná polepka. No z té je mi špatně :( Jako kdyby tam písmo bylo natištěné jako vepředu tak bych to pochopila, ale toto :(


Co se týče samotné paletky tak je moc pěkná na první pohled :) Barvy jsou moc hezké a slída s názvy barev. Velké zrcátko a aplikátor z latexu :)



Paletka je vážně hezká a nápad dát do paletky i matné stíny a odlišit je tvarově poměrně pěkně funguje :)
+ Nápad 
+ Slída s názvy  
+ Matné i lesklé stíny 
+ Konzistence stínů  - máslová. Poměrně málo práší 
+ Aplikátor 
+ Zrcátko 

Bohužel, ale mám ke kladům i mínusy.
- Pigmentace 
- Vrstvení 
- Nutné mít podklad pod stíny 
- Strašně dlouhé názvy stínů a úplně zbytečné 
- Podobnost 

Pigmentace u některých stínů, je tak na ...... že stín nemá cenu ani používat. S tím je spojené i druhé mínus vrstvení. Když tento stín chcete navrstvit tak se tak jako tam nic neděje a stín je stále neviditelný. Podkladová báze pod stíny je moje rutina, ale k těmto stínům je lepší mít bílou tužku na oči a použít jí jako podklad pod stíny zvýšit tak pigmentaci. Pojmenování stínů jedním názvem ano, ale název jako Panika v ulici a mnohé a jiné. Podle mě ulice tedy není bílá, ale spíše šedá :D Asi se to liší krajem :D A v neposlední řadě podobnost stínů. První stín je podobný stínu číslo 3 ten je podobný pátému stínu a pátý se podobá desátému. Když stíny dáte na oko tak se barvy slejí a z pěti stínů na oku se udělá jeden stejnobarevný :(


Tak co?  Mám pravdu nebo ne? Stíny si jsou podobné a nejen to, ty podobné se nedají ani vrstvit aby byly lépe viditelné :( no prostě vše na ........ Pár stínů se mi vážně líbí, ale pár je totálně na prd. Nějak jsem si na paletku neudělala celkový názor. Za cenu 299 Kč podle mě nestojí. Dala bych za ní tak 150 Kč maximálně. Ale jsme ráda, že jsem si koupila Girl Panic a ne jinou, protože některé paletky jsou na tom ještě hůř než zrovna ta moje panikařící holka :)

Ale abych jen nepomlouvala tak Vám taky ukážu mojí Love :) <3

Tvářenka <3
Asi každý namítá od první chvíle že srdíčkové tvářenky začala dělat značka Too Faced. Popravdě nevím jaké jsou ty jejich, ale vím jaké má MRL. Měla jsem bronzer Bahama Mama a barva to byla krásná, ale přišlo mi, že vůbec nedržel a tak jsem ho vyměnila :)
Ale svoje <3 bych nevyměnila :)


Musím říct, že i papírová krabička je super :)

Rys srdce a na zadní části reálné foto toho jak tvářenka vlastně vypadá :)
Super nápad a moc pěkně vymyšlené.














Každopádně nejenom krabička je na tvářence to pěkné. Ten kdo čte můj blog už dávno ví, že já nemám ráda papírové obaly :/
Já přímo nesnáším papírové obaly. Ale když zavřu jedno a přimhouřím druhé oko tak překousnu papírovou srdcovou krabičku této tvářenky a řeknu, že je krásná :D


Asi aby jsme nezapomněly co je co a kdo je kdo tak nám výrobce hustě popsal zadní stranu tvářenky. Se divím, že tam není napsané malinkým písmem i složení :D Každopádně přední strana je na tom o něco lépe :)  
Papír je poměrně odolný a na to, že jí mám a používám jí již nějakou dobu stále obal drží a neoloupává se.

Tak a tohle už je srdeční záležitost :) Ta barva je náááááááádherná. Je něco mezi růžovou až meruňkovou, ale ty odstíny jsou mega lesklé a navíc jsou více do růžova než do broskvova :) 


Jedna věc teda, která mě na <3 úplně fascinuje je popis tvářenka :) Od kdy se tvářenky chovají jako rozjasňovače? Na prostřední fotce je vidět její lesk v plné palbě a ostrém umělém světle. Mě ta barva prostě přijde nádherná, ale lesk už na tvářenku tolik ne. Takže srdce používám jako rozjasnovač a ultra mega lesklé stíny. Srdce miluji a už nikdy ho nedám z ruky, protože je to první co beru jako rozjasnovač, ale opravdu je to poslední, po čem sahám namísto tvářenky :)
Ostatní dvě fotky jsou na denním světle. A lesk a barva tolik nevyniká, ale je vidět, že tak jako tak je povedené :) ( miláček )

Díky odlišným barvám je dosti zřetelně vidět, jak srdíčko barevně ladí. 
Od nejsvětlejší po nejtmavší barvu :)

Ovšem tak jako tak si nemůžu pomoct s tím vysokým leskem. Mám za to, že jsem jí jako tvářenku použila jen jedou a jinak už ne :) 
Je mi jasné, že si teď budete klepat na hlavu, ale :

- Papírový obal :/
- Lesk
- Cena 220 Kč  

Poklepání na hlavu je patrné i já jsem si na ní zaklepala, ale : 

+ Papírový obal. Kupodivu stále drží a nic se mu nestalo 
+ Barva 
+ Lesk - Má tím pádem dvě využití. První dvě velmi zářivé části se dají použít jako rozjasňovač.
+ Velikost - 10g
+ Nepráší 
+ Barva
+ Textura - Je velmi jemná a přesto nepráší

Poměr kvalita, cena a výkon. Dobře :) Mohla by být krapet levnější, ale i tak :) 
Tak co?
Líbí se Vám paletka nebo srdíčko? Půjdete do něčeho? Já při nějaké další příležitosti půjdu do další tvářenky či rozjasnovače, protože jsou prostě boží. A když se mi to povede pokusím se kouknout i na Too Faced srdíčka a omrknu barvy a možná :) si nějakou pořídím. Každopádně MRL si mě získal srdíčky a asi bych šla i do něčeho dalšího. No ale ta srdíčka :D 

No než se tady rozložím na atomy tak radši skončím :D  Mějte se krásně Vaše Sandra :)





Komentáře

Oblíbené příspěvky