Barevné linkování

Ahoj,
již jsem psala recenzi a návod, jak na linky (najdete zde na blogu)
Dnešní článek chci věnovat poslednímu produktu ze srpnové edice LadyBoxu a to tekuté linky Jordana (měla jsem v boxu modré). Dodatečně jsem na srovnání a zkoušku dostala od LB šedou a fialovou linku a byla jsem požádána o recenzi.
Mám doma (no to, že jsem blázen do kosmetiky, je asi všem jasné) několik linek na srovnání, a tak jsem je dost dlouho testovala abych mohla napsat tento článek.



Tekuté linky Jordana – modré.
Zkoušela jsem je poměrně dlouho a náročně. Dokonce jsme jim dala i zátěžový test s vodou. Abych zjistila, na jaké zvířátko se proměním, když zmoknu a budu je mít na oku. Ve valné většině případů ze mě bude Panda a nebo Mýval :D  Snad se Vám mega test barevných linek bude líbit. Omlouvám se za horší kvalitu fotek, ale pro ukázku postačí.

Jak nadpis napovídá, testovala jsem jako první modré linky a proti nim jsem postavila podle mě dobré soupeře, ale v průběhu testu jsem měnila postupně názor. 


Jak jsem již psala líbí se mi jejich celkový vzhled od krabičky až po flakonek ve kterém je samotná barva. Která je sytá, dobře pigmentovaná. Kupodivu se i hezky nanáší. Štěteček je uzoučký, poměrně dlouhý, ohebný, ale přes to se s ním pěkně pracuje. Líbí se mi „ rukojeť“ štětečku.  Ale pozor na nanášení. Pokud linku malujete po částech a namáčíte štěteček v barvě vše je dokonalé, ale pokud děláte linku jedním tahem můžete se spolehnout na to, že linka vám udělá brázdu. (foto)
Prostě barva se rozdělí na dvě úzké čárky a uprostřed budete mít místo bez barvy. Linka se dá, ale opravit. Ovšem zase s jednou chybou :D když linku přetřete anebo několikrát opakujete tak se v silné vrstvě začne po zaschnutí drolit. Doporučuji linku malovat po částech a namáčet štěteček v barvě. Lince trošku trvá, než zaschne, takže pokud nebudete přehnaně mrkat, tak se neobtiskne, jak mají ve zvyku jiné linky.  Po zaschnutí je jemná, hladká, lesklá a výrazná. Musím na ní hned prásknout ještě jednu věc. Pokud patříte k těm, kdo si přes den sahá na obličej a na oči a do očí a mne s oči atd.….. tak se linka oloupe. Naštěstí mezi ně nepatřím, protože se líčím každý den a tak jsem už naučená, že si do očí nesahám. Trochu na nich, ale bylo poznat opotřebení. Nutno dodat, že jsme je na oku měla od 11 hodin až do 23 hodin. A každopádně vodě odolné nejsou: D a test vodou dopadl zajímavě: D mýval hadr: D
Každopádně podle mě, jsou super. Poměr kvalita, cena, výkon. Jsou super. Doporučuji. ANO

Tekuté linky SYS - modré

Musím říct, že jsem je vždy měla ráda (mám jich asi 6 ks v rozdílných barvách) Byla to od začátku moje nejoblíbenější barevná linka. Mám a dá se říci i měla jsem, protože po tomto článku je vyhodím L už neplní svojí funkci, tak dobře jak by měly. A tak po dlouhé době, perfektní služby odejdou do kosmetického nebe. (Některé z nich) Měla jsem zlaté(†), stříbrné (rozředila jsem je), zelené(†), fialové(†), modré (†), vínovohnědé. Od první chvíle jsem je milovala pro jejich dokonalou barvu.
Sys (jakákoli) vás na první pohled uchvátí svou výraznou a sytou barvou. Tak jak vypadají na fotce takové jsou i na oku. Kvůli své barvě byly jasnou volbou, když jsme si je kupovala. Tím ta superlativa ještě nekončí, ale nebudou ani přibývat. Spíše ty mínusy: /
Hezké balení X za cenu toho, že se hodně rychle ničí.
Poměrně šikovný štěteček X který se velmi rychle ničil. Ohýbal, lámal.
Pěkná barva X ne moc dlouhá výdrž. Postupem dne se po kouskách odlupují. Nebo se dají sloupnout i celé: D (šetříte tak čas u líčení: D)
A na 100% nejsou vodě odolné :D Myslím si, že už je neseženete. Ale na těch pár líčících kousků jsem je využila a měla je mega moc ráda. Doporučila bych je jen kvůli té barvě (pokud je ještě někde seženete) Ale jinak nedoporučuji. NE.
Oriflame -  Veryme - modré
Nejradši bych hned napsala jen jedno slovo, ale to nemůžu, protože by to byl článek o ničem: D Líbily se mi v katalogu (mám modré a stříbrné/šedé) Tak jsem si říkala, že je „prubnu“
NOOOO……. Bomba. Jsou HNUSNÉ A OBYČEJNÉ. Musím pochválit leda tak aplikátor, který je super a přesný. Jenže tím chvála končí. Ošklivá barva, v jedné vrstvě neznatelná, (je úplně jedno, kterou barvu použiju, obě jsou hnusné) Barva dělá brázdy, ještě ke všemu se otírá. A voda??? Ta jí odlíčí dokonale. Snažila jsem se, ale za mě jsou to vyhozené peníze a od první chvíle lituju, že jsem si je koupila. NEDOPORUČUJI

Make up for ever – modré
Celkově jsou to nejdražší linky, jaké jsem si koupila. Zaujala mě barva a to byl hlavní důvod, proč jsem si je koupila. Moc se mi líbí mega dlouhá rukojeť se štětečkem. Hezky se s ním maluje a je hodně přesný. Barva je nádherná! A jsou VODĚ ODOLNÉ! Neolupují se (pokud je nějak extrémně neohmatáváte a nemnete si oči) Nemění tvar a barvu. Celý den jsou krásné. Pokud zmoknete, tak se z Vás nestane žádné zvířátko (ze mě se stalo, jelikož nenosím vodě odolné řasenky)
Ale bohužel, jsem i přes všechna superlativa našla i jednu chybu. Po odlíčení zanechá na oku znatelnou stopu. Jako abych chodila dva dny s modrou šmouhou, na to nejsem.
Mohu je doporučit, ale jen za předpokladu, že se smíříte se šmouhou na oku po další dva dny. (jako odličovala jsem jí micelární vodou i dvoufázovým odličovačem a prostě stopa po ní tam stále byla. No stopa. Linka byla vidět, jen byla světlejší.  Úplně se mi je podařilo odlíčit za další dvě odlíčení, takže na oku byly cca 3dny znatelné. Prostě asi není všechno zlato, co se třpytí.


Od LadyBoxu jsem dostala stříbrnou (šedou linku) a fialovou.

Asi nemá význam je znova popisovat, protože bych o nich nenapsala nic výrazně odlišného, jako u modrých. Dostala jsem je na porovnání s něčím co mám. Takže opět SYS a Veryme a o těch se už taky rozepisovat znovu nebudu. Povím Vám o kombinaci, díky které jsem z Fénixe udělala opět funkční linky. Pokud čtete moje články, tak víte, že ráda míchám a vytvářím nové věci anebo se snažím udržet ty produkty, které dosluhují na nohou.
Smíchala jsem nepoužitelné (funkčně nepoužitelné) linky Veryme s umírajícími SYS a dostala své nádherné linky zpět k životu. Dokonce mi přijde, že i s lepší kvalitou. Ale chtěla bych vidět, kdo by si schválně koupil dvoje linky, aby si vytvořil jedny: D Já bych to taky neudělala, ale snažila jsem se o záchranu a ta se povedla.
Linka Jordana má spíše šedou barvu než stříbrnou, ale je moc hezká. Zjistila jsem díky ní, že pokud linku vrstvíte anebo opravujete, tak se ve větší vrstvě olupuje. Ale jinak je bezchybná.
Fialová linky Jordana, je na tom kvalitou stejně jako modrá a šedá. Srovnávala jsem jí samožřejmně ze SYS, která pomalu, ale jistě vysychá a s linkami Manhatann. Sys, bohužel již nedokáže vykonat svojí práci, tak jak by měla. Nezbývá nic jiného než jí poděkovat za její práci a za spoustu krásného líčení, které se mnou zvládla. Manhatann, jsem dostala od někoho k nákupu. A ty jsou tedy vážně pecka! Fáááákt BOMBA! Říct, že horší linky jsem nikdy nepotkala je slabé slovo.  Tak odpornou věc si neumíte představit. Odporné balení, ale účelné. Štěteček je extra trága. A ta barva je nádherná. Neznatelná. Je to něco mezi Fialovo Šedo nijakou a konzistence je extra tekutá. Opravdu něco hrozného. Kdybych si je koupila já, asi si dám facku, ale když jsem je dostala k nákupu, tak mi to nijak netrhá žíly. Buď se pokusím je s něčím smíchat anebo je rovnou vyhodím.


Noooooo. Tak konečně jsme u konce (sláva: D) Mega dlouhý test linek, ale snažila jsem se, aby byl kvalitní, a nehodlám se opakovat, ale já prostě nepíšu články hned a věci vážně testuji a snažím se je používat co možná nejčastěji, abych o produktu zjistila co nejvíce. Každopádně Děkuji LB za bezvadnou náhradu.Navíc pár fotek :) Modrá linka v akci, Fialová, Šedá.

Šedá linka
Modrá linka

Fialová linka


Mějte se krásně Vaše Sandra
 





   




Komentáře

Oblíbené příspěvky