Splněné potřeby :)

Ahoj,
je to zpět nějakou dobu psala jsem článek o věcech co nutně potřebuji. Pár věcí no :) pár zrovna néééé, ale nějaké jsem si už koupila :) Chci Vám o nich říct pár slov. Pokud i Vy je máte budu ráda, když se se mnou podělíte o váš názor na ně :)

 Urban Decay Vice 2 palette

Máte chuť říct woow. Řekněte. Opravdu jí tento citoslovec vystihuje. Myslela jsem si z fotek, že je moc pěkná, ale ona jí překrásná. V současnosti je to moje nejpoužívanější paletka. Namalujete s ní naprosto vše. Bytelná kazeta s obřím zrcátkem s 20 stíny a štětečkem. Musím o všem jednotlivě něco říct :) 
Kazeta je obrovská. Fakt sem pro ní nenašla ještě stálé místo :D Vzhled je oslňující, barva ladí se stíny a uprostřed diamant UD. Bože, to je paletka, s kterou budete chtít umřít. Už jen proto jak vypadá se na ní každý den koukám. tak moc je nádherná :D Stíny jako vždy u této značky mají oslňující pigmentaci a výdrž a štěteček je asi nejlepší ze všech paletek co UD, kdy přidávala k paletkám. Takhle kvalitní štěteček není ani v Nakedkách. 
Nedávno jsem říkala Báře, že až umřu tak s ní chci být pohřbená :D Miluji jí a pokud by jste chtěly jednu jedinou paletku a mít jí jako top tak jedině jí. 
Strašně ráda bych Vám řekla, že je k sehnání, ale na stránce kde sem jí kupovala není. Doporučuji Vám za sebe http://urbandecay.cz/ 
Mám s nimi dobré zkušenosti a byla to fajn spolupráce. Pokud paletku budete hodně chtít a seženete jí čekací doba na doručení je cca 4 týdny. Cena 1600 Kč





Urban Decay Naked3 palette




 Asi tak na 190% jsem si jistá, že toto už není kopie. Tak jako moje původní dvě paletky. Koupila sem si jí na základě fotek. A nelituji. Je to stejně nádherná paletka jako je V2. Jestliže máte rády nude líčení a růžovou tak Naked 3 je spojení té nejčistější nahosti a růžového opojení. Samotná paletka je kovová a růžová s vystouplým nápisem a značkou. A dál se snad nedá popisovat. Koukněte se samy. Ta nádhera sálá přímo z té fotky. 
Musím se přiznat, že moje kráska měla nehodu, evidentně při přepravě. Přišla s uraženou pacičkou na víčku. Reklamovala jsem jí a měla jsem na výběr výměnu a slevu. Proto díky přístupu této stránky bych ráda doporučila http://mac.nabizi.cz/
Cena je 1700 takřka na všech stránkách, ale ta cena odpovídá kvalitě a nádheře, kterou obdržíte.




Yves Saint Laurent - Rouge Volupté Shine

Tento týden sem si zažila asi tu nejméně příjemnou zkušenost a tak sem se chtěla něčím odměnit. Následovala úvaha o tom, co mu mé bebíčko zalepí. V úvahu padl Nars, Bobbi Brown, Mac a najednou to téměř bez myšlenkovytě, ale za podpory mého doprovodu vyhrála tahle bomba.


Prosím řekněte, že je hnusná a odporná a nevím co ještě. 
Nejde to, co? 
protože o této rtěnce nemůžete říct křivého slova.
Je nádherná a oslňující. I ta papírová krabička, působí luxusně. No a to jsem ještě nezačala mluvit i samotném obalu. Prosím Vás vidíte jí?????? Zdá se mi to a nebo tohle je skutečný Luxus. 


Nádherná zlatá barva, střední část vypadá jako prsten s kroužky a znakem. Pod ozdobným nápisem YSL je plast barevně odpovídajíce odstínu rtěnky. Má promyšlený obal, se kterým si někdo hodně pohrál. Se mi to nějak rýmuje :)




 Moje láska je v odstínu 13. Koupila sem si jí v Sephoře a stála mě 860 Kč. Pro někoho moc pro mě to byla odpovídají částka za bolest :) Mám jí doma 4 dny. Ještě Jsem jí nenašla místo natož, že bych jí použila :D Ale každý den se s ní mazlím. Miluji jí <3 Jedním dechem mohu říct, že je to větší láska než můj bývalý přítel :D ( chudák :D snad tohle nebude číst :D )


Rozjasňovač Nars Albatross

Tohle je jeden z dalších miláčků. Miluji ho od prvního kouknutí, ale už i od prvního čmárnutí :D . V ČR se dá sehnat, ale hodně předraženě. Cca se pohybuje okolo 1000 Kč. Co si pamatuji v Sephoře je za 990 Kč. Cena, ale odpovídá jeho kráse a kvalitě.

Nars je pro mě jedna z těch luxusních značek.  Albatross je top ( prozatím )



Ve své podstatě je bílí se zlatým odleskem. Je nádherný a docela multifunkční. Dá se použít jako rozjasňovač, což je i jeho hlavní účel, ale i jako stín je moc pěkný. Nebo jen na projasnění vnitřního koutku oka . Upřímně jsem moc ráda, že můj první produkt od značky Nars je právě on. A těším se na další kousky :) 





Lancome Hypnose Drama

Dostala jsem cestovní balení této řasenky od Báry a od té chvíle jsem jí prostě strašně chtěla. dělá nádherné řasy, alespoň ty moje. Je to neskutečný pomocník při líčení. Dotáhne oči k naprosté dokonalosti tak, aby  v kombinaci s ní vznikla to 100% přitažlivost :) 


Má kartáček ve tvaru S a díky tomu se s ní opravdu natře každá řasa a efekt působí božsky. Měla jsem štěstí na to, že jsem se s Bárou strefily do zrovna fajn obchodu. Kupovaly jsme sadu cca za 600 Kč. V sadě byla řasenka, tužka a odličovadlo. Takže mě řasenka vyšla na 300 Kč. Když si vezmete, že v obchodech se pohybuje cena od 800 do 1000 korun tak jsem dost ušetřila. :) 

Sephora Upside Down Mascara

 
 A asi poslední věc, kterou jsem chtěla a pořídila jsem si jí je zase řasenka tentokrát hlavní produkt Sephory a měla být naprostá pecka tohoto jara/léta. No hodně jsem se těšila až jí zkusím. Manipulace s ní vyžaduje minimálně vysokou školu. Řasenka je myšlena pěkně, ale nedořešeně. (Nevím jak to lépe napsat ) ( chci říct, že záměr byl dobrý, ale výsledek na ho.... na prd )
Kleštičky jsou bezvadný nápad. Jenže když je vytáhnete z bandičky s barvou tak na nich zůstane strašně moc barvy. Hlavně na konci. Jasně sem blbá :D otřít barvu umí každý. Hmmm a kam jako? 
Všimly jste si, že na hrdélky bandičky není zúžený okraj ani místo kam otřít barvu? leda o hrdélko. Tím pádem opatláte barvou úplně vše okolo. 
Zklamala jsem se v ní :( 


No a to je pro zatím všo :) dobře vše. Nějak na plnění dalších snů nejsou finance. Ale upřímně se těším až budou. Mám v hledáčku další perlu :) Tak tím Vám asi došlo, že chci psát další část potřeb :D 
Zatím se mějte krásně. Vaše Sandra

Komentáře

  1. Wow, tak u tohodle článku slintám.. a hlavně u té rtěnky YSL. :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Jsem ráda, že se líbí a jsem ráda za komentář. Někdy mám pocitt, že se s články píšu zbytečně :)
      Rtěnka je nádherná. Teďka má Sephora selevy na Nars a navíc rozdávají po vyplnění jejich dotazníku slevu na nákup -15%. Takže se nákup čehokoli vyplatí :)

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky