Yves Roscher - Grand Rouge 21 a 71

Ahoj,
asi se z toho stane tradice :D Vždy, když si koupím rtěnku od nějaké značky nezůstanu jen u jedné, ale vetšinou se vrátím i pro druhou :D Tomu se milé děti říká demence :D
To jsem takhle jednou byla v práci v Praze. Měla jsem takovou tu kartu do YR s tím, že k narozeninám dostanu dárek a dvojnásob bodů za nákup ( upřímně, nikdy jsem nepochopila na co ta razítka jsou a asi to nikdy nepochopím :D protože jsem se nikdy nedohrabala ke konci kartičky :D ) no zpět k tématu :D Tak jsem tam vletěla zase jako velká voda, samozřejmě ve firemním tričku, tím pádem jsem byla škodná a prodavačky na mě koukaly jako na tupouna. Omlouvám se, příště si vezmu skafandr.
Kde jsem to byla ? Jo kartička, dárek, body a sleva. Sleva 40% což je bomba, dárek a body. Koupila jsem si svůj velmi oblíbený peeling, který používám již opravdu dlouho ( napíšu o něm, slibuji ) koupila jsem si jejich odličovací tampony a sáhla jsem po rtěnce. Další věc, kterou jsem nepochopila je rozdělení rtěnek. Podle všeho by měly být tři druhy rtěnek
- Lesklá rtěnka, která má červený obal
- Rtěnka Grand Rouge, která má zlatý obal
- Krémová, hydratační rtěnka, která má takový modro fialový obal
Na krámu nebyla žádná jiná než Grand Rouge. Důvod? Musím říct, že ze 17 barev je valná většina pro mě nepoužitelná a když se zpětně podívám na svoje barvy ( na svoje dvě rtěnky, které jsme si přinesla tak ty barvy jsou odpudivé. Opravdu jsou hrozné, když se na ně podíváte. Ovšem jiný případ už je swatch. )
No když jsem se prohrabala barvami našla jsem dva odstíny ( ehmm :D které samozřejmě mám již doma a asi tak 3x levnější verzi ) ( Já fakt nejsem normální :D )


Tak a pokud si říkáte, že ty barvy jsou hrozné, tak máte pravdu :D Jsou hrozné. Na fotkách, ve více vrstvách, v obalu jsou vážně hrozné. když to tak čtu dumám nad tím, proč jsem si je vlastně koupila.

Mimochodem něco pro zasmání - rtěnka má 3,7 g a při ceně 325 Kč bych si nekoupila ani jednu. 
Jak jsem psala měla jsem na ně slevu 40% takže vycházela na cca 195 Kč + jsem k ním kupovala ještě další věci a z těch se odečítala také sleva. Nevím proč, ale mám pocit, že mě rtěnka stála ještě méně. 

Chytrá Horákyně již ví, že toto mám ráda :)


Balení rtěnek jen ve folii, kterou sloupnete a vybalíte tak rtěnku. Mám ještě jednu věc, kterou mám ráda :) 

   
Odlišovače v barvě rtěnky. Super je i označení jako 21. Mauve Pastel a 71. Rose Poudré. Hezké názvy :) 
Tak a tím moje superlativy na obaly končí :/ 
Plastový obal rtěnek je tak strašně odporný, že mě leze mráz po zádech, jen když ho vidím. Je ve zlaté barvě a ještě ke všemu takovém zvláštním tvaru ( ano připomíná mi to co Vám :D ) je asi jedna hodina v noci, takže si takové přirovnání mohu dovolit :D Mám, ale za to, že tvar má připomínat znak YR. Čili lístek v kruhu. 
Zdroj 

No mě ten obal evokuje lísteček, ale ten obal je tak strašně nepraktický a hnusný, že na to nemám už ani slova. Barva a materiál je vhodný jen na snímání otisků. Ve chvíli, kdy použijete rtěnku, ono jí ani nemusíte použít. Stačí jí jen vzít. Na obalu zůstane otisk prstů. Věčně věků omatlaný obal.


Takže ve zkratce mínusy: 
- Barva 
- Tvar 
- Materiál 

Další věc, kterou jsem nepochopila je odlišná barva obalu viz fotka. 


      Doufám, že je to dost poznat. První fialová rtěnka má celý obal zlatý, růžová rtěnka má tubičku zlato stříbrnou. Bože, proooooooooooooooooč? Odporné. A ještě jedna věc. Přijde mi že vrchní víčko je odlišný plast než je spodní část rtěnky. Víčko je velmi lehké a spodní část je těžší. Tomu také nerozumím :/ 
Nicméně na fotce je lépe vidět barva rtěnek. Už je o něco lepší, že? :) Ano to je normální jev. 
Už jsem se prohrabala téměř k závěru. Když opustím téma obalu. Musím říci, že rtěnka má velmi hezký oficiální popis. Já bych se nad ním trochu ráda pozastavila a nějak ho zkrátila. 
Rtěnka má velmi jemnou texturu, po rtech klouže díky jejím hydratačním účinkům. I přes to má intenzivní barvu a dlouho držící barvu. Obsahuje olej z kamélie, který vyhlazuje a regeneruje rty. Díky oleji jsou rty rozjasněné a díky tomu získávají mladší vzhled. Popis jsem si hodně zkrátila a musím říct, že odpovídá tomu jaká rtěnka opravdu je. 
Na rtech je velmi příjemná, božská a opravdu drží. Barva na rtech působí velmi přirozeně. A to mám dva odstíny, které opravdu nepůsobí přirozeně. Fialová barva na rtech dělá poměrně mrtvolný vzhled, ale k celkovému líčení je naprosto úchvatná. Růžová barvička je skvostná :) Znáte mě - jen růžová to může být :D 
Konečně swatch :) 

Fialová rtěnka odstín 21. Dokonce i ten swatch působí lépe něž samotná rtěnka. Na rtech to teprve pořádně rozbalí :) 
Růžová odstín 71. Dokonalá a jemná barvička. Swatch je krásný a na rtech je taky naprosto dokonalá :) 
Tak a jsem na konci. Pokud by Vás zajímala barva na rtech, tak přidám fotky. Jsem totiž strašně vtipná a díky kvantu rtěnek v mém šuplíku čas od času ztrácím přehled ve fotkách :D ono když máte 6 stejných odstínů, které na fotce vypadají stejně tak je poměrně těžké najít tu správnou barvu :D Ano vím, jsem blázen :D Ale pevně věřím, že chápete mou posedlost :) Mějte se krásně Vaše Sandra

Komentáře

Oblíbené příspěvky